Trött och ont, men god sås

Jag hade skitont hela dagen i går, men det blev ändå okej till slut. Först sov vi länge, eftersom vi inte kom hem förrän tvåtiden natten innan. Åt frukost länge också, men fick inte i mig så mycket. Mådde illa av att det gjorde så ont. Åkte iväg till gymmet sen, och bara för att det var så roligt blev det lite bättre. Körde bål och axlar, med mycket hjälp gick det riktigt bra. Det märks på en gång att axlarna och nacken mår bra av att ta i.

Sen skulle vi göra det där som jag sa att vi inte gör på helger när folk har fått pengar, handla mat. Vi saknade lite saker till middagen, så vi skulle bara in och ut. Jo, tjena. Det gick inte ens att med bil komma i närheten av affären i området där gymmet ligger! Vände, och tänkte åka till en annan affär en liten bit bort, men det var inte bättre där. In, hämta kött och en hink godis, ut fort som fan. Det var sjukt jobbigt, sen behövde jag vila en stund när vi kom hem igen.

Lagade en lite lyxig mat bestående av entrecôte med pepparsås, som blev skitgod! Älskaren R fixade hasselbackspotatis till, det blev en riktigt lyckad middag. Men som vanligt är man för snål när man står och väljer kött, det kunde alltså ha varit lite bättre. Smaken var det inget fel på, och det blev perfekt stekt, men käkarna fick jobba lite ändå…

Biff med pepparsås och hasselbackspotatis

Sen vankades ond, ond hemmakväll med lite godis och spel. I dag ska vi ut och härja på stan med bästa M – det blir helt klart rullstol för min del. Det hugger så fort jag gör något, så jag orkar verkligen inte gå omkring. Men ut vill jag, umgås med mina vänner och ha kul ska jag. Det kan inte fortsätta så här, det har varit sämre i en vecka, och jag är helt slut. Fy fan, gå inte in i mig i dag, tack.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/trott-och-ont-men-god-sas/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.