Värre än vanligt

Åkte och tränade i går kväll, det var helt fruktansvärt. Hade nackspärr igen, höger axel och handled höll på att ramla av, och så ett redigt ryggskott på det. Det slog till på kvällen i går, och krampade och högg utav bara helvete. Tycker att jag har rört mycket på mig, men så fort jag sitter ner en stund, vrider eller böjer mig kommer det som ett brev på posten. Så jäkla less.

Har alltså sjukanmält mig (från ingenting, men ändå, man ska tydligen göra det) i dag, och ska försöka stå och röra mig så mycket det går. Så här dåligt har det inte varit på riktigt länge, blev nästan lite rädd att det hänt nägot, i morse när jag försökte gå upp.

Lyckades ändå, med mycket hjälp, anstränga några stackars muskler på gymmet i går, vilket var välbehövligt. Det är trots allt inte farligt. Dagens projekt är att försöka att bara stå, gå eller ligga, och att duscha. Och så ska jag blunda riktigt hårt och önska att det kommer hem en påse godis till mig i kväll.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/09/varre-an-vanligt-2/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Karolinaseptember 19, 2012 kl. 10:05
  • Svara

  Blääää tror jag vet vilken sjuk smärta du har just nu, fn vad
  Jobbigt för dig! Hoppas innerligt att det snart släpper! Styrkekram

   • Klaraseptember 19, 2012 kl. 10:14
    Författare
   • Svara

   Tack snälla, det är inte ett dugg kul 🙁 Hoppas på en helt ny ryggrad (och resten av kroppen också kanske) i julklapp!

  • monicaschseptember 19, 2012 kl. 10:42
  • Svara

  Varma kramen!

   • Klaraseptember 19, 2012 kl. 11:31
    Författare
   • Svara

   Tack!

  • Karroseptember 19, 2012 kl. 11:26
  • Svara

  Själv funderar jag på att kanske få bli ett vattendjur i nästa liv?! Kanske till och med ett ryggradslöst?!

   • Klaraseptember 19, 2012 kl. 11:34
    Författare
   • Svara

   Bra idé! En manet kanske, de verkar inte lida så mycket av att tappa några tentakler heller, och de har inte så mycket att fundera på! :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.