Äcklig sås

Alltså, jag blev så jäkla arg i går kväll. Vi spelade Monopol, jag och älskaren R, och jag förlorade. Fort, dessutom. Hela partiet var över på en och en halv timme, och min stora pengahög byttes ut mot svordomar och hån. Vi blir alltid riktigt elaka när vi spelar mot varandra, för båda är skitdåliga förlorare! Vi menar inget illa med det, men om någon utifrån hörde vad vi kallar varandra skulle de nog undra hur det stod till i förhållandet… Nåja, det går över fort, och vi har väldigt kul under tiden också.

Monopol med kreditkort och elektronisk bank, ost, kex och vin

För övrigt kan jag meddela att irritationen av reklamen till Erik Lallerstedts sås är ingenting mot den irritation jag kände när jag smakade bearnaisesåsen. De hade inte sorten jag brukar köpa på stormarknaden, så jag provade Eriks sås för den var på extrapris. Ångrade mig bittert, för jag kommer inte kunna äta upp den. Den smakade bara vinäger, riktigt stark och riktigt vidrig. Det var faktiskt den enda smaken jag kunde urskilja, och starkt var det. Vedervärdigt.

Drack ett par glas vin till maten (för att försöka maskera smaken av sås), sen satt vi i pungsoffan och hade en sittfylla framför en film. Någon fightingfilm, jag var måttligt road, och satt och surfade lite i stället. Fick förresten ett besök av en hund som bor i området, den hade smitit hemifrån och var på vår tomt när vi gick ut. Hunden blev både skraj och överraskad, och skällde ut oss i flera minuter innan den vågade hälsa. Om det var någon som inte förstod sammanhanget mellan alla saker jag har skrivit om i det här inlägget, så är ni inte ensamma. Jag tror inte att det fanns något. God söndag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/acklig-sas/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Jag har förstås bloggat om reklamen för ”Ejiks såsej” och den är fruktansvärt irriterande! Den enda ”Ejiks sås” jag köpej, nej köper, är aiolin med lime. Béasås (hot) köper jag Lohmanders! Det var förresten vid ett sånt tillfälle vi fick ett kortspel med sportfrågor gratis! Vi spelade och spelade och spelade. Först till 15 skulle vinna, men vi kom aldrig dit nån av oss.

    1. Just ja, värdelöst spel! Jag gillar Rydbergs bearnaise – fast inget slår hemlagad!

  2. Den med chili är godare.

    http://www.cqnet.se

    1. Det kan jag tänka mig, det maskerar väl ändå den stickande smaken av vinäger… 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: