Akut dröm

Har sovit sjukt dåligt i natt. Tog sömntabletten som vanligt en halvtimme innan jag gick och lade mig, blev jävligt dåsig, och somnade inte. Hade väldigt ont, särskilt i höger axel och arm (efter de där jävla äpplena), och så vandrade tankarna iväg. Ryggen, operation, hur jävligt det var sist, hur det kommer bli i framtiden. Och så den där jäkla nackspärren som gjorde att till och med min älskade kudde var jobbig.

Sen när jag väl somnat drömde jag om att jag åkte in akut (vilket jag faktiskt överväger alltmer frekvent) och blev lite konstigt behandlad av någon läkare känd från TV. Var inte ett dugg pigg i morse, men det är ju inget ovanligt. Att däremot behöva rycka upp sig och åka till en fullproppad skola är inte kul. Men vem vet, kanske jag lär mig något i dag i alla fall. Jag gillar att lära mig saker, att utvecklas. Jag önskar bara att det var enklare.

Får se vad det blir av kvällen. Bästa M nämnde något om att ses, men när jag frågade hur länge han skulle jobba svarade han “65“. Så länge tänker jag inte vänta! Eller så åker jag hem och vilar upp mig inför helgens strapatser och firande. Jag längtar!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/akut-drom/

2 kommentarer

  1. Mer sjukdomsprat: Jag har börjat hosta om nätterna, men igår tog jag en rejäl hutt cocillana med morfin i, sen somnade jag kl 21 och sov hela natten. * GÖR ETT SKITSTORT KORS I HELA TAKET*

    1. Hahah, skönt! Jag dvalar bara och på morfin, skönt men inte uppiggande!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.