Arg uggla

Jag köpte faktiskt ett sudd till kursen. För även om jag inte har gjort fel (hittills) så gillar jag när det är snyggt och prydligt. Och med tanke på hur ont det gör att skriva, och hur kladdigt det blir ibland, så kanske jag får användning för ett någon gång. Dessutom hade vi inte ett enda hemma! Var inne i en bokaffär med lite kontorsmaterial och handlade, och fick samtidigt syn på den här. Det var en arg uggla som verkligen fångade mitt öga!

Plastficka med ugglor. Plånka, med plats för kort och sedlar. Arg uggla.

Ni förstår väl att jag inte bara kunde låta den stanna kvar i affären? Den följde med mig hem, punkt slut. Vad är det då? Jo, en liten plånka, lika stor som ett betalkort. En plastficka med plats för några kort, sedlar eller andra viktigheter. Jag har ett kortfack i mitt telefonfodral, men det ryms inte så många där, och det är inte helt optimalt att ha alla värdesaker på samma ställe heller. Men jag älskar den. Jag älskar ugglor. Är den inte helt underbart töntig, men lite trendig på samma gång? Min favorit är självklart en arg uggla, den gröna på den översta raden.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/arg-uggla/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • piafiaoktober 19, 2012 kl. 18:42
  • Svara

  Jättefin! Min favorit är nog den brunorangea, lite sjuttiotal. Och arg!

  1. Jag gillar den också! Jag gillar i och för sig alla… :mrgreen:

  • Christinaoktober 19, 2012 kl. 20:47
  • Svara

  Jag hade nog också köpt den. Gullig!

  1. Kunde bara inte gå därifrån utan den!

  • Karolinaoktober 20, 2012 kl. 13:11
  • Svara

  Jag tycker oxå ugglor är supersöta! Vart här du köpt den? Vill ha!

  1. Akademibokhandeln! De hade uggleplånkor i överflöd vid kassorna!

  • Jennyoktober 23, 2012 kl. 12:02
  • Svara

  Hej!
  Samlar du också på ugglor? Det gör jag också. Visst är dom fina 🙂 Jag blir jätteglad när det dyker upp ugglor här och där i affärerna och nu har jag hittat den ultimata uggleaffären på nätet. https://uggleshoppen.se Jag har själv köpt halsband och t-shirtar men de har jättemycket fina grejer.
  Uggla på! 🙂

  1. Vad mycket fina saker! Ska ta en närmare titt i kväll när jag har mer tid, tack! ÄLSKAR ugglor!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.