Barnvakt och hunger

Mättnaden i går kväll! Mådde lite illa framåt kvällen och när jag skulle lägga mig vid halvelva så drack älskaren R ett glas juice. Han började toksvettas och mådde inte alls bra, det var som den sista droppen som fick bägaren att rinna över, haha! Var inte hungrig i morse heller, tryckte i mig en macka vid tolvtiden, innan det var dags att åka, sen blev jag hungrig som en varg i stället på eftermiddagen. Bra, Klara.

Hade en helt bortslösad dag i skolan också, gjorde absolut ingenting. Läraren var upptagen på annat håll, så killen som ansvarar för senare praktik barnvaktade oss, och vi fick veta exakt samma saker som första dagen. Jag har huvudvärk, ont i ryggen, jag är sur och trött i kroppen. Så jäkla onödigt. Dessutom fanns det inte en chans att jag skulle orka med någonting mer i kväll, trots att det fanns saker jag skulle vilja och behöver göra. Bra, livet. Tack.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/barnvakt-och-hunger/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.