Bästa julklappen

Apropå det där med att tomtarna redan är framme i affärerna, snart är det vinter, och med det kommer även julhetsen. Har man väldigt många att köpa presenter till är det nog snart dags att börja… Det här är nog den bästa julklappen jag har fått i hela mitt liv. Jag har fått väldigt många bra de senaste åren, men den här slår nog allt annat. Eller vad sägs om en resa till Paris, och en till New York?

Bästa julklappen någonsin, en resa till Paris, och en till New York

Det är ett par år sedan jag fick paketet, men jag har bara utnyttjat resan till Paris. Den var helt fantastisk! Vet inte alls när vi ska åka iväg till New York, för det känns som att Shanghai kommer före, och jag vill ju vara i hyfsat skick för att kunna njuta av en resa också. Vad säger man egentligen när man får en sån här present? Tack känns ju bara löjligt, för det räcker ju inte på långa vägar. Vad är den bästa presenten du har fått någon gång?

P.S. Här kan du hitta tips på coola julkappar!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/basta-julklappen/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tammyoktober 16, 2012 kl. 17:01
  • Svara

  Verkligen fina presenter! Jag ska få en NY i present när jag fyller 40! Eller, jag har önskat mig det! Får bara önska mig frisk tills det också. Så jag kan njuta,precis som du skriver!
  För mig kan en liten personlig present betyda lika mycket mer än en ”stor”. Den finaste presenten jag fått är underbar kärleksfrukost med jordgubbar, grädde, glass och choklad ackompanjerad av små fina personliga presenter. 🙂

  1. Ja, verkligen! En av de presenter jag uppskattat mest genom åren är ett litet mjukisdjur som säkert kostade hela femtio kronor. Men det betydde något, och det är vad som räknas! 🙂

  • Tatianaoktober 16, 2012 kl. 18:03
  • Svara

  Men så underbart ! NYC är så amazing. Du kommer att älska det !
  Kram

  1. Jag tror det också, en resa helt i min stil! Kram!

  • Tatianaoktober 16, 2012 kl. 18:05
  • Svara

  Min bästa var förra årets resa till London och årets pärlring .Allt från mannen 🙂

  1. Wow! Ja, de vet vad vi gillar, de där männen… 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.