Blindstyre

Hade faktiskt en väldigt lyckad kväll i går, rent resultatmässigt! Var inne på stormarknaden som ligger bredvid gymmet för att fylla på förråden lite. På väg ut passerade vi hygienavdelningen, och jag var på väg förbi. Älskaren R stannade mig och sa: ”Är det inte sån där hårspray du var ute efter, den där med rosa text?”

Jag har inte sagt något om det till honom, så inte bara har han läst om det här i bloggen, han kom dessutom ihåg vilken sort det var! Perfekt. Sist vi var där, och gången innan också, gick jag runt och letade aktivt i varenda jävla hygienhylla och då fanns den inte. Nu hade de laddat upp rejält, och jag hade alltså passerat hyllan på två decimeters avstånd utan att se den (och det var ingen liten display). Till mitt försvar måste jag säga att jag var trött efter gymmet, aningen disträ och hade väldigt ont.

Och nej, jag köpte inte på mig ett lager att ha i badrumsskåpen hemma. Köpte toapapper också, det tar alldeles för stor plats. Det borde finnas inbyggda toapapperrulleställ (nytt ord till SAOL) i varje badrum, som rymmer ungefär en bal muggpapper, så att man slipper se det, fylla skåpen med det, eller gömma det under sängen. För vem har egentligen plats för sånt i sina skåp hemma? Inte jag.

Toalettpapper

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/blindstyre/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tammyoktober 10, 2012 kl. 16:10
  • Svara

  Åååh, det är sådana stunder som är helt fantastiska. Våra män de kommer ihåg mer än vad vi tror, pluspoäng när det är sådana triviala saker. Mer kärleksfullt än så kan det inte bli! 🙂

  1. Jag blev nästan chockad! Allt som har med skönhet att göra, smink eller hår, är han HELT ointresserad av! Du har helt rätt, lycka! 🙂

  • Ljungdahlskan - inte mer än människaoktober 10, 2012 kl. 18:09
  • Svara

  Åh, vad kul att han kommer ihåg 😀 Sånt gör en lycklig 😀

  1. Ja, det var lustigt! Jag trodde ALDRIG att han skulle veta något sådant, haha! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.