Dagens intervju

Var på intervju med en av lärarna på kursen i dag och diskuterade kunskaper, mål och förväntningar. Inga konstigheter, han förstod precis vad jag menade, och han sa att klassläraren inte skulle ha några problem med att höja nivån om det behövdes. Killen jag pratade med var ansvarig för praktiken vi ska ut på sen, och han verkade smart och enkel att ha att göra med. Berättade om min något vacklande hälsa, och allt om att jag inte pallade med att sitta och vänta på att någon annan inte hänger med.

Det var ju bra, i alla fall. Nu är det väntetid tills på torsdag. Vet inte riktigt vad vi ska göra då, eftersom den riktiga undervisningen inte kommer igång förrän på måndag. Förhoppningsvis hinner mina prylar komma fram, men det tror jag naturligtvis inte. Kan man bota skepticism, förresten? I så fall vill jag ha ett piller mot det.

Nu väntar eventuellt ett pass på gymmet, om älskaren R orkar. Det är lite upp till honom när han är borta 12 timmar om dagen och jobbar, och har annan träning också. Vi får se. Annars kan jag tänka mig en film, eller ett spel. Eller popcorn. Vad fasen gör man en tisdagskväll egentligen!?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/dagens-intervju/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.