En riktig soppa

Har haft en sjukt jobbig dag, ryggskottet blev värre i dag än var det var i går. En väldigt lång, varm dusch var skön, men det är väldigt svårt att få något gjort stående hemma. Har inget höj- och sänkbart bord hemma, så det har blivit korta sessioner framför dator för praktikfixet. Kan inte sitta och fylla i det där jäkla övningshäftet heller, får göra som i skolan – stå upp och skriva med väggen som underlag. Det å andra sidan, är mord för axlarna. Inte för att jag behöver öva på det vi har gjort, förresten.

Så vad har jag gjort då? Eftersom det har stormat och spöregnat har jag stått och läst lite (aj, mina armar), stått och kollat på TV, och lagat en herrans massa mat. Körde igång en gigantisk soppa, för att reflektera min livssituation. Lök, selleri, morötter, palsternackor, kålrot, potatis, kött, buljong och en hel näve kryddor. Blev riktigt gott, och fördrev i alla fall 2 timmar. Det innebär i och för sig att jag inte behöver laga något i morgon. Hmm, vad ska jag göra då!?

Köttsoppa med potatis, morötter, lök, kålrot, palsternacka, vitlök, selleri och en näve kryddor.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/en-riktig-soppa/

2 kommentarer

    • Tofflanoktober 30, 2012 kl. 20:21
    • Svara

    Fan hoppas det ger med sig, skottet! Du är tuff som kämpar på!!
    Kramen!

    1. Ja, det brukar ta 4-5 dagar innan det är som vanligt igen, men det borde vara lättare i morgon. Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.