Ett lovande läkarbesök

Läkarbesöket i går, alltså. Jodå, han hade verkligen läst på. Alla journaler hade kommit fram, förutom att de från smärtkliniken i Umeå skickat ett brev i stället. Det var lite förvirring kring vad han skulle göra, för jag vet inte skillnaden i hur olika sorters läkarintyg eller utlåtanden tas emot på olika myndigheter, men han skulle sätta ihop ett utförligt intyg till Arbetsförmedlingen.

Det kanske skulle fungera hos Försäkringskassan också, men man vet aldrig. Han gjorde ett vanligt läkarutlåtande för sjukskrivning också, halvtid från och med i går och två månader framöver. Vi får se hur det går, men med min otur lär det inte bli godkänt, oavsett hur utförligt och allvarligt det än är. Kan man bli svartlistad från att få sjukpenning, förresten? Till och med när jag låg på sjukhus, och nedsövd med en skalpell i ryggen, ifrågasatte de ju varför jag inte kunde jobba eller söka jobb.

Dessutom skulle han skicka en ny remiss till ortopeden, så får vi se vad de säger om den. Den förra remissen resulterade ju bara i det här underliga brevet, och ännu mer hopplöshet. So far so good, men det är vad han sa att han skulle göra. Jag tror det när jag ser det. Han har i och för sig inte gett mig någon anledning att tvivla, men det är väl inte så konstigt att jag är skeptisk?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/ett-lovande-lakarbesok/

2 kommentarer

    • Tofflanoktober 2, 2012 kl. 18:26
    • Svara

    Håller tummarna!!!

    1. Tack! Det kommer inte att leda till något mer än att det finns dokumenterat, förutom remissen som kanske leder någonstans den här gången…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.