Ett onödigt sudd

Letade efter ett sudd i förmiddags, för jag tänkte att det kan ju vara bra att ha med sig på kursen. Inte för att jag har tänkt göra fel, eller ens skriva särskilt mycket, men om blixten kan slå ner i någon två gånger kan väl olyckan hända mig också. Men jag hittade inget, vilket var konstigt. Samlade på fina och roliga sudd när jag var liten, men vid något tillfälle kanske jag insåg att de torkat och ändå inte skulle gå att använda, och kastade dem. Ingen stor förlust.

Fick ändå inte användning för något sudd i dag. Hela dagen gick åt till att ägna oss åt att gå igenom uppgifterna alla fått i läxa – de jag gjorde på 20 minuter medan alla andra höll på med gårdagens uppgifter i går. Var lite lullig av värktabletter och satt och klurade på allt möjligt konstigt i stället.

När dagen var slut hade jag inte gjort något nytt eller hört något nytt. Tänkt nya saker har jag gjort, men ingenting som har med kursen att göra. I morgon, kanske, äntligen, ska vi få inloggningsuppgifter till intranätet, så då borde jag inte behöva bry mig så mycket om vad som händer på lektionerna längre. Men frågan kvarstår: Var fasen är mina hjälpmedel?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/ett-onodigt-sudd/

2 kommentarer

    • Tofflanoktober 19, 2012 kl. 15:12
    • Svara

    Å vilken stimulerande kurs det verkar vara… NOT! 👿

    1. Ja, jag är så lycklig!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.