Event på Feminint

Åkte till stan i går efter det pyttelilla helvetet och träffade Fru Hatt. Vi fikade en god smörgås och flamsade en stund, och gick sen vidare till eventet, som anordnades av MGroup Event & PR. Det var underklädesbutiken Feminint.se som fyllde ett år! De har underbara saker, allt från ganska ordinära underkläder till fantastiska kreationer, och saker som vackra galgar, produkter för ett härligt bad och glammiga småprylar.

Feminint.se på Sibyllegatan 14

Tyvärr var det så mycket folk där inne att det inte gick att titta på sakerna – man kom helt enkelt inte fram, och att prova något var det inte tal om. Det gick knappt att flytta på sig, så vi blev inte särskilt långvariga. Vi går dit och shoppar en annan dag i stället, för vi såg båda två saker vi ville ha! Fick ett glas bubbel och en välfylld goodiebag, men eftersom jag inte är extra small någonstans var de fina underkläderna i den tyvärr ingenting jag kan använda. Fick fota den här fina modellen som visade upp sakerna i stället. Fick dock ett presentkort på något i min storlek, tack!

Modell på Feminint

Stannade bara en kvart, och jag hade i alla fall väldigt trevligt med Fru Hatt. Sen struttade vi runt lite och och pratade mer eller mindre viktiga saker en timme, innan vi skildes åt och jag tog en taxi hem. Det blev en lång dag, men trevligt var det – i alla fall efter klockan fem.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/event-pa-feminint/

1 ping

  1. […] varit och hämtat den finaste presenten i goodiebagen från eventet på Feminint tidigare i vintras! De har en underbar liten butik på Sibyllegatan, som jag […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.