Får väl maila…

I dag väntar alltså en intervju med min lärare, på eftermiddagen. Fram tills dess ska jag försöka komma på något smart sätt att få mitt CV och personliga brev från inboxen i min email till ett papper i handen, utan att ha varken Office-paketet eller en skrivare hemma. Det går i och för sig att skriva ut där, men jag har inte något USB-minne heller. Fail. Det slutar nog med att jag mailar dem till läraren, haha!

Vidare måste jag ta tag i det här med handikappanpassningen. Vi kommer att ha ett huvudklassrum, men det verkar som om vi behöver använda andra salar också. Det är trångt, och väldigt mycket folk i korridorerna. På den lilla guidade visningen i går blev jag knuffad tre gånger, trots att jag försökte hålla mig längst bak, och längs väggarna. Det gjorde så ont att jag höll på att kräkas. Ni hajar säkert hur skönt det var att komma hem…

Hur som helst, har mailat min kontakt på Iris Hadar om hur det ligger till och vem hon ska kontakta. Förhoppningsvis hinner de klart innan torsdag (är ledig i morgon på grund av personliga intervjuer), när det börjar. Eller nästan börjar, allt är någon form av introduktion den här veckan. Det blir tydligen mycket skriftliga uppgifter framöver, den typen där man fyller i ett formulär. Öh, jaha… Synd, får väl maila dem också.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/far-val-maila/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.