Kul nalle

Fick biljetter till filmen om en nalle, ”Ted”, som jag, älskaren R och bästa M gick och såg. Det var helt fullt, och jag garvade som fasen genom hela filmen. Höjdpunkterna var bland annat bilderna på när de var ute och gjorde saker tillsammans som en familj, och slagsmålet där Ted piskar sin ägare på rumpan med en antenn.

Det roliga var att det var sjukt mycket barn där, som antagligen inte förstod alla skämt, och trodde att det skulle vara en gullig film om en liten pojke med en levande teddybjörn. Det var det ju inte, fler svordomar, knark- och sexreferenser får man leta efter! Antar att föräldrarna inte riktigt läst mer än filmtiteln, eller kollat upp vad det var för film de tog med sina alltför små ungar till. Haha, dessutom betalade de 110 spänn styck för att hålla för ögon och öron på dem!

Teddybjörn. Filmen Ted, kul nalle

Jag hade i alla fall riktigt roligt, men det är inget man ska se om man inte gillar Seth MacFarlanes typ av humor. Samtidigt var det en liten cheesy kärlekshistoria, som jag antar var tvungen att finnas där för att få med allt dräggeri. Det var förvånansvärt att den var så bra, trots oerhört förutsägbar och lite sorglig story om brustna hjärtan och vänner som splittras. Ted blev kidnappad, och klättrade upp i en ställning för att försöka fly. Förövaren försökte dra ner honom, och då sprack Ted och gick mitt itu. Bilderna när han ramlade ned från ställningen, i två delar, med stoppning flygandes genom luften var grymma! Dog han? Ja, gå och se själva, men lämna barnen hemma.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/filmen-ted/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • joanna-livet med Aspergers syndromoktober 7, 2012 kl. 22:13
  • Svara

  jag har med funderat på att titta på den:)

  1. Jag gillade den verkligen, garvade genom hela! 😀

  • Åsaoktober 8, 2012 kl. 11:00
  • Svara

  Ledsen men……….neeeej, den var ju AS-dålig på alla sätt man bara kan tänka sig! (ha ha ha)

  Däremot är ju serien Wilfred ungefär som storyn Ted fast betyyyydligt roligare och mer vuxen. Där ser ingen hunden som något annat än en hund, men för grannen är han synlig och en plåga, som han inte blir av med.
  Så den tipsar jag om! 🙂
  https://www.imdb.com/title/tt1703925/

  1. Hahaha, tur att smaken är som… ja, baken! Jag tyckte att det var kul att den var så överdriven och osmaklig, haha! :mrgreen: ”Jaha, så du satte på henne på lagret, ovanpå grönsakerna?” -”Ja, sen sålde jag palsternackan till en barnfamilj.” -”DU ÄR BEFORDRAD!” Haha, man kanske inte kan anklaga mig för att ha särskilt förfinad humor ibland! Men tack för tipset, det ska jag definitivt kolla in!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.