Filmkanaler

Nu när Canal+ har bytt namn, lagt ner, bytt ägare eller vad det nu är (de heter Cmore nu), så har vi fått kolla gratis på några filmkanaler några dagar. Mest skit, sportkanaler i oändlighet, men några guldkorn har jag lyckats träffa in. ”True Grit” av bröderna Coen, en riktigt sorglig historia om en flicka som vill hämnas på mannen som dödade hennes far, och om männen som var av det rätta virket för att hjälpa henne. Rekommenderas starkt. De där bröderna har förresten gjort riktigt många bra filmer.

Film. Filmkanaler

Det finns dock inte en chans i världen att jag skulle betala för de där kanalerna. För det första avskyr jag att kolla på sport, och jag är inte särskilt filmintresserad. Alltså, jag kan bli väldigt tagen av en riktigt bra film, men jag har sällan lust att kolla på samma film flera gånger, och det är många kategorier av film som inte intresserar mig över huvud taget. Typ science fiction och romantiska komedier, de senare får mig att vilja vomera. Dessutom gör det oftast för ont att sitta ner och glo i två timmar, om jag inte är väldigt inne i filmen.

Jag har lite svårt att se den totala fascinationen för skådisar och film som en del människor har, what’s the point, liksom? Jag förstår att en del historier kan beröra (vilket är själva poängen), men allt kan väl inte göra det? Det finns hur mycket dålig och ointressant film som helst, men som ändå säljer. Att glo på film på grund av tristess är inget för mig – och därmed inte heller några filmkanaler – då läser jag hellre en bok.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/filmkanaler/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.