Fördelar och nackdelar

Stället där jag pluggar ligger mitt i ett köpcentrum. En galleria, med ganska många affärer och serviceställen. Det är skönt, för då slipper jag åka någon annanstans om jag behöver göra något. Dessutom finns det alltid något att göra om jag behöver vänta på taxin. Och det är inte så långt hemifrån, det tar en kvart att åka. Det hade varit sjukt mycket jobbigare att pendla ut till Huddinge, där en del av de här utbildningarna hålls… Det är fördelen med stället.

Nackdelen är att det är så sjukt mycket folk i rörelse just där. Det är en busshållplats och ingång till tunnelbanan precis utanför, och det verkar omöjligt för folk att inte knuffas. Fullt med skolungdomar som inte har så stor koll på vad som händer runt omkring. Hissarna upp i huset är alltid proppfulla, och så kommer det alltid någon extra jävel som inte kan vänta på nästa, utan knuffar sig in. I tisdags var jag bara in på en intervju och försökte undvika folk så gott det gick. Omöjligt. Likadant i dag.

Jag kan inte komma på vad fasen jag ska göra åt det, jag vill bara åka dit och vara effektiv utan att behöva vara sur för att jag får så jäkla ont. Undrar hur många som kommer tro att jag är otrevlig eller inte bryr mig, för att jag inte orkar umgås. Inte för att jag bryr mig nämnvärt heller, jag är där för min skull. De får tro vad de vill, och jag är ärlig om någon frågar. Inte för att jag tror någon annan bryr sig heller, egentligen. I dag har jag jävligt ont.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/fordelar-och-nackdelar/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanoktober 11, 2012 kl. 15:08
  • Svara

  Du, jag känner lite lika – när man har ont varken orkar eller vill man umgås. Där jag jobbar just nu är det helt OK, men tidigare kunde jag få skit för att jag inte deltog i socialfika.
  Känner igen mig i mycket av det du skriver, även resonemanget om fördelar och nackdelar.
  Hoppas, hoppas att det ska ge nåt, du är så värd att få göra nåt vettigt!!!
  Kramen!

  1. Tack! Hoppas bara att alla andra fattar också. Eller ja, inte för att jag bryr mig egentligen, men alla verkar sjukt sociala. Puh. Kram!

  • Erikoktober 11, 2012 kl. 17:59
  • Svara

  Hej Klara! Kul blogg! Jag har relativt nyligen börjat blogga, och skulle så klart gärna få fler läsare… Får man lägga sin adress här? https://erikolden.wordpress.com/
  Mvh Erik

  1. Det går utmärkt, jag ska kika in! 🙂 Tack så mycket!

    • Erikoktober 11, 2012 kl. 18:28
    • Svara

    Tack för de snälla orden!

    Mvh Erik

    1. Dito! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.