Granatäppledags!

Snart är det granatäppledags! Säsongen för granatäpplen drar igång när det blir vinter, och äntligen kan man köpa dem utan att bli ruinerad! Dessutom är det knappt någon idé att köpa dem någon annan tid på året heller, för de smakar bara sockervatten då. Eller så är de halvruttna, trots att de ser okej ut på utsidan. Som en del människor, men det är en helt annan fråga.

Granatäpple. Kluster av röda kärnor

Superfood, fullproppade med antioxidanter, snygga att se på, men kladdiga som fasen. Allt som allt en rym frukt. Alla nära mig vet att jag älskar dem, och det händer att jag får några i present då och då. Mycket uppskattat! Så fort det blir extrapris ska jag ladda upp och boosta immunförsvaret lite. Fast jag hatar verkligen det uttrycket, så ignorera det. Jag ska… Slafsa i mig några bara för att det är så jäkla gott. Granatäppledags, äntligen!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/granatappledags/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.