Halloweenkostym för djur

Tag en kattunge, helst svart. Är den inte svart, färga den. Tag ett par fladdermusvingar i plast, alternativt ett diadem med vingar, och sätt på kattens rygg i höjd med skulderbladen. Tag löständer och kör in i kattens mun. Voila – en halloweenkostym för katten! Alternativt, photoshoppa ihop allt jag just sa.

Mina katter! Söt grå katt och svart katt. Nu firar jag ju inte halloween, men om jag gjorde det så skulle luddskallarna definitivt ha någon halloweenkostym liknande den här på sig (om jag fick bestämma). I alla fall den svarta. Den grå dumbommen kanske skulle göra sig bättre som pumpa. Det är ganska svårt att klä på en katt, och få den att behålla utstyrseln på. De går så konstigt…

När min svarta var unge gjorde jag en stjärngossestrut åt honom, som fortfarande ligger i en låda här någonstans. Rem under hakan var inte populärt, men jag ska försöka få till en bild när det är dags för Luciafirande ändå. För övrigt tycker jag inte om kläder på små hundar, eller djur överlag (det ser skittöntigt ut), men roliga kostymer för utklädning gillar jag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/halloweenkostym-for-djur/

2 kommentarer

    • Tofflanoktober 28, 2012 kl. 16:14
    • Svara

    Gulligt!!!!!! 😛

    1. Ja, vill ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.