Häng och filmproblem

Jag följde med älskaren R till Kista Galleria en stund i går eftermiddag, innan han skulle träffa sin herrklubb. Vi strosade och fikade, och jag hittade ett par saker som fick följa med mig hem. Åt en grym citronmarängpaj, och försökte övertala R om att prova ett par löpartights. Helt för min skull, självklart. Det var alldeles för mycket folk, och alldeles för lite av intresse att kolla på. Den där food courten är förresten svindyr och riktigt dålig.

Citron

När vi skildes åt åkte jag till Kungsholmen och träffade bästa M i stället. Det blir liksom alltid att vi sammanstrålar så fort vi är lediga och inte har något att göra! Vi hade faktiskt tänkt på det båda två. Kanske inte för att vi inte har några andra vänner (eller!?), utan för att det är så enkelt och härligt att hänga. Vi känner varandra så bra.

Gick och käkade kinesiskt på nåt ställe i närheten av Fridhemsplan. Det var medelmåttigt, men roligt. Sedan strosade vi till Centralen, och glodde i alla skyltfönster på vägen innan vi skildes åt. Och vips så hade tre timmar försvunnit, och det var dags att åka hem! Det blev faktiskt en riktigt bra dag i går. Träning, lite shopping och häng med mina älskade. Men nu har jag ett problem. Vi skulle gå och se filmen ”Ted” i dag, men när jag skulle boka biljetter i går var allt redan slutsålt i stan. Skiiiit också! Sen visade det sig att det eventuellt finns, men att det inte gick att boka just där genom appen. Fortsättning följer…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/hang-och-filmproblem/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: