Hårspray

Varför är det alltid så, att när man har hittat en hårspray (eller annan stylingprodukt) man verkligen gillar, och som funkar precis efter de behov man har, så utgår den? Eller finns inte att hitta i en fysisk butik, i alla fall. Det är inte första gången jag har varit med om det här, och nu har jag varit på hårspraysjakt i flera veckor. Det jag letar efter är en stor flaska Syoss hårspray, den svarta flaskan med rosa text.

Har inte hittat den där jag brukat köpa den förut, och inte heller hos frisörer eller på Åhléns stora skönhetsavdelning. Det jag har kvar att kolla är väl den stora affären för hårprodukter på bottenvåningen på Pub, men sen vet jag inte. Förresten, en gång testade jag en hårspray, som i och för sig var riktigt bra, men som verkligen drog till sig getingar! Det var helt sjukt, var tvungen att skölja ur håret på grund av alla läskiga flygfän som också älskade doften.

Hur som helst, den här är riktigt bra, och jag vill gärna fortsätta med den. Hatar att prova nya sorter, för det är liksom inte billigt, och är man inte nöjd är det ett jävla slöseri med pengar. Är det någon som vet om de fortfarande finns i fysiska butiker i Stockholm?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/harspray/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Stig Helgesenoktober 6, 2012 kl. 11:38
  • Svara

  Hej Klara, du skrev for nägra månader sen någon om ”trafic boosters” jag skal skriva lite om detta och letar efter din post, men jag hittar den inte..

  1. Hej Stig! Här är inlägget: https://argaklara.com/2012/05/tabzi/

  • Åsaoktober 6, 2012 kl. 13:33
  • Svara

  I fysisk butik verkar det kört att hitta den, men däremot så finns den hos Mathem att beställa, samtidigt när man beställer hem maten (som är toppensmidigt och bra!).
  Du får väl bunkra 100 burkar så du har…. 😉

  https://www.mathem.se/varor/harspray/hairspray-shineho-400-ml-syoss

  1. Hahaha, ja, det verkar inte bättre! En del fyller skåpen i badrummet med toapapper, jag får ha spray i mina! 😀 Tack för tipset Åsa!

   • Åsaoktober 6, 2012 kl. 13:38
   • Svara

   Ps. Ev. hittar du även den på Citygross hörde jag nåt om.

   1. Aha! Ska se om jag inte lyckas hitta en sån då! Tack!

  • Åsaoktober 6, 2012 kl. 13:39
  • Svara

  Skäms att säga det, men jag bunkrar faktiskt toapapper…. ha ha ha ha ha

  1. Hahaha, jag också! :mrgreen: Så jäkla otympligt att släpa hem!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.