Hej tomtegubbar

Julskyltningen har redan börjat! Förra veckan började de skylta med ett gäng tomtar i en av butikerna i gallerian där jag pluggar. Inte bara tomtar, förresten, det var både ljusstakar och stjärnor också. Det såg lite skumt ut, det är ju mer än två månader kvar! Har ju för fasen inte passerat allhelgonahelgen ännu!

Tomtar i tyg. Tydligen har julskyltningen redan börjat.

Förra året köpte jag en ny stjärna, och älskaren R har en svindyr, men asful ljusstake han fick i present någon gång. Den är inte ens uppackad, så han överväger (alltså, jag gör det åt honom) att sälja den. Kostar tusen spänn ny i butik, och den kommer aldrig att pryda något fönster här inte. Kanske kan köpa någon som faktiskt är fin i stället, för det har jag ingen. Börjar du längta efter julen?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/hej-tomtegubbar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.