Hjälpmedel och lunch

Har haft en givande dag! Började i morse, när klockan ringde och jag vägrade stänga av den, för jag var övertygad om att det var älskaren Rs klocka. Jag blev skitarg. Det var så tidigt att han fortfarande var hemma, så han kom in i sovrummet och frågade om jag tänkte gå upp. Öh, är det min väckarklocka? Skit också. Okej då. Sen tråcklade jag på mig några kläder, piffade till mig lite, och åkte till Iris Hadar, som sköter handikappanpassningen för Arbetsförmedlingen.

De var väldigt trevliga, och oerhört hjälpsamma. Kom överens om att jag ska få ett höj- och sänkbart bord, en dator, en mousetrapper, en matta att stå på, ett armbågsstöd, och eventuellt lite andra grejer om det behövs. Helt perfekt, dessutom bjöd de på gott kaffe. Det kommer ta ett tag innan det är färdigt, men kom igen, jag ska vara där till juni. Om de inte hinner få dit grejerna förrän till slutet av veckan så dör jag nog inte. Jag får helt enkelt strunta i att göra sånt jag inte orkar.

Sen åkte jag till gamla jobbet, Läkare Utan Gränser, och lunchade. Det är faktiskt den sista vardagen innan sommaren jag har möjlighet att göra det, helt sjukt. Visst, jag har förmiddagarna lediga, men betänk ansträngningen, och att jag kanske inte kommer att orka så mycket. Det var trevligt att träffa alla igen, det är ju en dryg månad sedan jag slutade, och sist jag hoppade in för att jobba, var inte den ordinarie personalen där. Jag är glad att jag åkte dit.

Nu väntar nog en ganska lugn kväll, eventuellt ska jag spöa någon närstående i spel, och äta popcorn. Kanske en promenad, trots att jag strosade på stan en stund mellan mötena. Helg. Det är roliga saker inbokade, och jag tänker inte fundera ett enda jävla skit mer på kursen förrän på måndag. Så det så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/hjalpmedel-och-lunch/

2 kommentarer

    • Tofflanoktober 5, 2012 kl. 19:38
    • Svara

    Låter ju kanon om du får bra grejor! Hoppas det inte dröjer till juni, bara…

    1. Haha, ja, om jag bara ser till tidigare erfarenheter kommer de i augusti! :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.