Information och förväntningar

Jaha, sista vardagen innan jag börjar utbildningen på måndag. Det kom ingen information i går heller, så till slut ringde jag Lernia och frågade. Ska det verkligen behöva vara så? Jag är tvungen att gå den här utbildningen, men ingen säger var, när och hur (eller varför), och det är inte alls anpassat för mig. Att jag är tvungen att ta reda på all administrativ och logistisk info själv gör mig faktiskt jävligt sur. Hade jag inte ringt, hade jag inte haft någon info, hur kan jag då ens förväntas vara där?

Skit samma. Nu är jag väg till ett företag som sköter handikappanpassningen. Pratade med en tjej där i går, som verkade trevlig och som faktiskt fattade läget. Det är ju hennes jobb, så det borde man ju kunna anta, men man vet fan aldrig. Har med mig intyget som min nya läkare på vårdcentralen skrev, det kom med posten i går. Bra. Mycket bra. Han fick faktiskt med allt!

Läkarutlåtande

Ska skicka det till Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan också, bara för att. Inte för att det händer något, så länge jag är i åtgärdsprogrammet. Kan jag jobba en timme om dagen så är jag tydligen Arbetsförmedlingens ansvar. Läkaren gjorde verkligen vad han sa att han skulle, vilket var en trevlig överraskning. Bara remissen kvar, och så framtiden då.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/information-och-forvantningar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.