Sällskap av bullar

Jag har sällskap. Eller är jag i gott sällskap? De misstänkta kanelgifflarna har ett tvetydigt budskap på baksidan av påsen. Är det svengelska, eller är behöver någon fler högskolepoäng i att klippa och klistra? Det står “I got sällskap” på mitt paket med kanelgifflar, och det var nog inte riktigt meningen. Ganska roligt ändå, för det är ju alltid trevligt att umgås med en bulle. Eller inte.

Pågens kanelgifflar. I gott sällskap, eller svengelska? Roliga bilder på mat. Jag har sällskap

Ganska goda ändå, de där gifflarna. Lite plastiga, men de har hyfsat bra smak. Tyvärr torkar de ju så fort man har öppnat påsen, men om man äter upp dem på ett dygn är de fortfarande okej. Sen får man lov att ge dem till någon som klarar av torra bullar. Det värsta jag vet i kakväg är torra småkakor, och torra bullar. De växer i munnen, och går knappt att svälja. Fy fasen. Det ska vara mycket smör och mycket socker, och helst inte så hårt gräddade, annars tar jag hellre en apelsin. Men det är skönt att jag har sällskap av bullarna medan jag äter dem.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/jag-har-sallskap/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • piafia on oktober 27, 2012 at 09:32
  • Svara

  Min käre sambo käkar opp giffel-påsar på en 30 minuter. Och smal som en sparris. Han berättade just att när han jobbade som isoleringsgubbe, så körde de termos-kaffe, cigg och gifflar till lunch de dagar då det var tajt om tid. Nöden har ingen lag!

  1. Haha, det låter inte alls dumt! Men får man inte liiiite ont i magen…?

 1. De här bulljävlarna är så små att man gott/got?/goth? kan äta upp hela påshelveten när man har öppnat den!
  Fan va jag svär hos dig idag igen, sorry!

  1. Haha, svär på! 😀 Nu blev jag faktiskt jävligt sugen på gifflar.

  • piafia on oktober 28, 2012 at 03:26
  • Svara

  Jag uppfann just ett ord: Snällskap!

  1. BRA ord! 😀

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.