Kan logga in

I går i skolan fick vi äntligen de där jävla inloggningsuppgifterna. Det dumma var att vi fick dem en och en, och det tog en timme innan alla hade fått sina. Dessutom kom de på mailen, så jag fattar inte vad jag ens skulle dit och göra. Jag hade skitont, och kunde inte sitta någonting alls. Det finns ingenstans att ligga. Sen skulle vi gå igenom hur man loggar in på en webbsida – som om jag aldrig har gjort det. Men det har ändå stora problem för många.

Laptop dator

Sen repeterade vi bokföringens grunder ytterligare en gång. Folk fattade fortfarande inte. Jag var så förbannad, och hade så ont att jag bara ville gråta. Min kontakt på Arbetsförmedlingen ringde och frågade hur det gick. Jag berättade att jag fortfarande bara lärt mig var nödutgången ligger, och att det var den dummaste kurs för vuxna människor jag någonsin var på. Han sa att jag var så smart, och att det då är svårt att hitta på något för mig. Öh, nej.

Min individuella plan har jag fortfarande inte hört något om trots att lärarna vet att jag kan allt det här. Mycket av uppgifterna på intranätet kräver att man har Officepaketet. Det äger inte jag, och jag tänker verkligen inte betala för det heller. Med lite tur finns det på datorn jag ska få låna som hjälpmedel, om de där grejerna bara kommer någon gång. Jag blir så illa tvungen att åka dit i dag igen, fy fan. Jag mår illa.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/kan-logga-in/

2 kommentarer

  1. Men kära lilla du . Vilket jävla möög .
    Kram kram

    1. Möööög var ordet! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: