Kuddar med päls

När älskaren R var inne på lågpris-allt-i-allo-varuhuset och kollade på kabelklämmor i går såg jag billiga kopior av en kudde jag älskar. Varje gång jag och R, eller bästa M passerar Åhléns eller Mio måste jag klämma och dregla lite på kuddarna. De har päls (fejk, såklart), och är oerhört tjocka, fluffiga och mjuka. De på lågprisaffären var väldigt tunna och lite mindre, men lika mjuka – till en sjundedel av priset. Försökte stanna och kolla, men tydligen hade vi bråttom därifrån, för de hade inte ens de där klämmorna.

Vid tillfälle ska jag kolla om det går att stoppa in en mer kompakt kudde i ett sånt fodral, eller om det är ihopsytt och otvättbart. För då är det ju värdelöst. De hade någon sorts sittkudde för inga pengar som helst också, som var riktigt snygg. I samma sorts päls. Synd att jag inte kan utnyttja en sån bara, för om jag ska ner på golvet behöver jag oftast hjälp både upp och ner! Har sett liknande kuddar i andra affärer också, kanske ska ta en tur och se vad jag kan hitta.

De där kuddarna påminner lite om den här väskan, som jag älskar. Dock för dyr för att stå på inköpslistan just nu. Jag tycker inte att det finns något som rättfärdigar att köpa en väska för tiotusen kronor, bara för att den är av ett visst märke. Den där väskan kostade inte alls så mycket, det vara bara en parentes. Förresten, tänk om jag kunde sy, då kanske jag skulle kunna göra en egen, liknande variant. Hmm

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/kuddar-med-pals/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.