Ledsen

Det blev många tårar i dag. Fick tag på anordnaren av kursen, som sa att det inte alls var anpassat för de som behövde. Det var, enligt honom, upp till Arbetsförmedlingen att se till att det fanns tillräckligt med hjälpmedel. Senast jag pratade med min arbetsförmedlare sa han att det var upp till företaget som anordnar kursen att anpassa så att det funkar. Jag blir så less. Tårarna bara rann, i flera timmar. Av hopplöshet.

Mailade min arbetsförmedlare, trots att jag ska dit i morgon, och berättade läget. Så vi får väl se. Utbildningen pågår måndag till fredag, 13-17, och om jag tvingas sitta där och ha ont medan vi lär oss skriva ett CV kommer jag att gå i taket.

Om jag tvingas jobba i grupp med folk kommer jag att gråta. Om ingen tillhandahåller en dator vet jag inte ens vad jag ska dit och göra, för då kan jag ändå inte ta anteckningar. Det finns inte höj- och sänkbart bord, anpassade stolar. Vilorum hann jag inte fråga om, för samtalet bröts, och sedan gick det inte att få tag i honom igen.

Tydligen skulle det ha kommit ett brev med lite praktisk information i dag, men det kanske kommer i morgon då. Det är ju bra att veta vart resorna ska beställas, och så vidare. Jag är ledsen, och hoppas att de fixar det här. Hoppas att det går att läsa hemifrån och tenta av allt, då tar det mig inte mer än ett par månader.

Var hos läkaren på vårdcentralen också, det gick nog ganska bra, med tanke på förväntningarna, förvirringen och hur svårt det är att få hjälp. Att sen sitta nästan en timme i telefonkö till Försäkringskassan var mindre roligt. Måste vila nu, så det får ni läsa om sen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/ledsen/

14 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Malinoktober 1, 2012 kl. 20:25
  • Svara

  Vad pissigt. Stor stor extra stor kram!

  1. Det suger! Får väl inte veta så mycket mer i morgon heller, utan få reda på det när jag väl börjar. Grr!

  • Tatianaoktober 1, 2012 kl. 20:35
  • Svara

  Satans jävla skit.
  Kram kram

  1. Kunde inte sagt det bättre själv! Kram!

  • Tofflanoktober 1, 2012 kl. 21:01
  • Svara

  Många, många tankar och kramar till dig! Vilken skit, helt enkelt…

  1. Ja, skit. Jag dör nog inte av det, det blir bara ett helvete. Kram.

  • Ljungdahlskan - inte mer än människaoktober 1, 2012 kl. 21:29
  • Svara

  <3

  1. Tack!

  • Tammyoktober 1, 2012 kl. 21:44
  • Svara

  Det finns så mycket folk som inte förstår. 🙁 Hoppas verkligen att du får vad du behöver. Upp med hakan. Allt löser sig så småningom så inte värt att oroa sig i onödan. Tänk att det redan HAR löst sig. <3
  Stor kram.

  1. Tack snälla! Ja, om de inte fixar så att det fungerar för mig, så tänker jag inte genomföra det. Så enkelt är det egentligen! Kram!

  • Tammyoktober 1, 2012 kl. 23:03
  • Svara

  Precis så jag tänkte! 🙂
  Kram och god natt fina du.

  1. Tack så mycket Tammy!

  • Christinaoktober 2, 2012 kl. 06:37
  • Svara

  Buss på dom!!!
  Det här är ett riktigt Ynk och jag tänker på dig.
  Kram!

  1. Tack! I dag ska jag i alla fall skälla på dem öga mot öga, så får vi se vad som händer!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.