Lördagsmisär

Jag var så jävla trött och ledsen efter en riktig skitvecka, när jag kom hem i går. Ville bara slänga saker i väggen och gråta. Det kanske jag gjorde också. Har varit mer eller mindre paj i dag! Gick upp ganska tidigt, med tanke på att jag knappt sovit. Lite alkohol innebär att jag inte kan käka sömntabletter eller särskilt mycket smärtstillande, så jag har haft en riktigt dålig natt.

Tappade räkningen på hur många gånger jag vaknat framåt femtiden i morse. Då gick jag upp och drack lite vatten, och tog med mig ett vattenglas till sängbordet. Efter ytterligare en halvtimme vaknade jag av slickljud. Katten satt på bordet och drack mitt vatten… Han är besatt av vatten i glas, det är tydligen mycket godare då.

Glas vatten. Lördagsmisär

När jag gick upp var älskaren R ute och sprang en mil. Jag slog mig ned i soffan, och när han kom hem och hade duschat tog han fram dammsugaren och körde några varv. Då somnade jag, och dåsade ett par timmar. Sen skulle han gå, finlandskryssning med jobbet. Fan. Sån jävla misär. Har outhärdligt ont i höger hand, och jag orkar inte åka någonstans.

Skulle eventuellt ha hittat på något med bästa M, men jag sov, och orkade inte gå ut. Får se om det blir något i morgon i stället, för så här jävla tråkigt vill jag inte ha. Jag saknar R. Orkar inte laga någon mat. Skiter fullständigt i att försöka heller, så jag ska göra en skinkmacka och äta en massa brieost eller nåt. Eller en selleristjälk. Vad gör du i kväll?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/lordagsmisar-2/

2 kommentarer

    • Malinoktober 27, 2012 kl. 21:31
    • Svara

    Fy fasen, Klara. Det är förbannat synd att vi inte bor närmare varandra, så kunde vi hänga och göra absolut inget alls. I kväll är jag hemma och försöker hålla ut tills klockan bli så jag kan lägga mig. Jädra skitkropp, man straffas för minsta lilla. Stor kram!

    1. Ja, fy fasen var ordet. Samma här… Tur man får sova en extra timme i morgon bitti i alla fall! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.