Min R

Treårsdagen i dag, alltså! Så länge sedan var det älskaren R fattade tycke för varandra. Eller ja, vi var ju vänner och hängde ofta ihop när vi var små, men då fanns det inte ett uns av kärlek. Inte ens den där barnsliga, oskyldiga som kan uppstå bara genom att man hör att någon gillar en. Vi var bara kompisar. Cyklade, spelade pingis, kollade på film, lekte med hans marsvin (när det tog slut lekte vi med hans katt i stället), tältade i trädgården, och så vidare. Bara spännande och roliga saker.

Han tyckte alltid att det var så spännande i källaren hemma hos oss, där farsan hade jobbgrejer (han har ett elektronikföretag), och diverse andra tekniska mojänger som roar små och stora pojkar. När vi blev större tog hans mamma med oss in till stan ibland, så vi kunde gå på bio, eller på vattenfestivalen. Det var coolt. Första filmen vi gick och såg var ”Falling Down” med Michael Douglas. Nu älskar jag den, men jag kan ju säga att vi inte riktigt fattade grejen då. Vi var 14.

Men det var inte förrän 15 år senare vi blev kära, efter att ha varit ifrån varandra lika länge. Vi har bokat bord på Brasserie Le Rouge i Gamla stan i kväll, och så ska vi glida runt lite, gå på event, hångla och bara vara tillsammans. Försöka låta bli att irriteras av alla jävlar runt omkring (förlåt, det var på väg att bli för sockersött, så en liten svordom var faktiskt på sin plats). Jag tänker hålla min R hårt, och hoppas att han aldrig driver åt något annat håll. Hoppas att ni får en lika bra lördag som jag ska ha.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/min-r/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Massor av grattis, kramar och ”god fortsättning på de tre åren” från mig! 😛

  Ha en go lördag, vad ni nu hittar på!!!

  1. Tack snälla! det kommer bli en toppendag! 😀

 2. Grattis grattis i massor 😀 <3
  Ha en finfin dag!
  Kram!

  1. Tack så mycket!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: