My name is Bond

My name is Bond. Bond Böna. Nästa Bond-brud, kanske?

Bondbönor. Eller, My name is Bond. Bond Böna.

Konstigt nog var det här den enda sortens böna de hade särskrivit, så man kan väl anta att det inte var samma person som hade gjort skyltarna. Roligt blev det i alla fall. Apropå Bond, det kommer en ny film snart, ”Skyfall”. Självklart läste jag fel första gången, och trodde att den hette ”Psykfall”. Hur som helst, den har premiär den 26/10. Antar att älskaren R tänker gå och se den på bio, jag tror att han har sett varenda en på bio sedan han blev stor nog för att få göra det.

Jag är måttligt road. De gamla filmerna med Sean Connery är lite roliga, med den aningen förlegade kvinnosynen, och hur skurkar porträtterades. Lite åt buskishållet, liksom. ”My name is Bond. James Bond.” Nu är det mer som vilken actionrulle som helst, men jag gillar Daniel Craig, han gör sig bra i rollen. Jag kommer nog ändå inte att se den på bio (om ingen bjuppar mig, nudge nudge). Vem tycker du har spelat James Bond bäst?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/my-name-is-bond/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jag gillar Daniel Craig för han och Anna har så lika näsor!
  Den som gjorde Bond bäst är utan tvekan Sean. Men filmerna var ju som sagt annorlunda då. Nu är de verkligen bara en orgie i action.

  1. Haha, en anledning så god som vilken som helst! Jag tänkte på en sak om Craig häromdagen, han och Persbrandt har väldigt lika ögon. Men det vore som sagt roligare med lite av det gamla stuket i filmerna!

 2. Oh, fick en allergichock av den fina särskrivningen….tål inte såna.
  Men kul blev den 😉

  Själv så har jag alltid haft svårt för Bond och den typen av filmer, men vem vet, jag kanske blir vuxen snart. 😉

  Kram / Linda

  1. Samma här, avskyr särskrivningar!! Jag tror inte att jag någonsin blir vuxen nog för att älska Bond-filmer. 😀 Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: