Onödig dag

Jaha, vilken jävligt onödig dag. Kan vi ta och stryka den ur historien, tack? Ryggskottet är inte bättre, tvärtom, men jag pallrade mig iväg till skolan ändå, eftersom vi skulle göra lite nytt. Nu visade ju sig att så var inte fallet, och ingen hade meddelat om ändringen i går heller. Så jag kom dit, läraren såg mig och sa att jag inte borde vara där i det här tillståndet. Nej, men det är så här mitt liv är, liksom. Har varit sängliggande sedan dess.

Hon ringde den andra (första) läraren, som godkände att jag inte behövde vara där. Och så frågade hon om jag hade läkarintyg på mitt tillstånd, och det har jag ju redan lämnat in till skolan. Det gjorde jag första veckan, för att vara säker på att alla inblandade kände till läget. Tydligen verkar inget funka så bra på det där stället…

Fick i alla fall några uppgifter med mig, och åkte hem. De kommer ta på sin höjd en halvtimme att göra. Behöver inte åka i morgon, eftersom alla ska jobba med uppgifterna hela veckan, men jag ska ringa och tala om hur det är i alla fall. Bokade in en tid hos min gamla sjukgymnast, för jag ser ut som en blandning mellan ett S och en ostbåge – på riktigt. Ska dit på måndag. Det här är inte roligt. Det irriterar mig som fan att inget funkar med skolan, snart säger jag upp mig. Inte för att jag kan, men det är alltid skönt att säga.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/onodig-dag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.