Överraskningar

Jag gjorde faktiskt ingenting i går, och det var skönt. Hade ett litet problem när jag lagade mat, för jag var osäker på vad det faktiskt var jag hade tagit fram ur frysen! Det fanns nämligen flera påsar med kött; en med entrecôte, en med fläskkotletter med ben, och en med fläskkarré, alla i skivor. Jag tog första bästa, och trodde ganska länge att det var karrén. Körde igång ett långkok med en gryta full med grönsaker och svamp, men insåg när köttet var tinat, tärnat och brynt att det faktiskt var entrecôte. Det blev jävligt mört, kan jag meddela.

Kött, köttbit, biff

Har ingen direkt plan i dag heller. Leta fram någon ny överraskning ur frysen (som är proppfull efter att vi tömde frysen på lantstället) kanske, och så blir det förhoppningsvis gymmet i kväll. Ryggen har varit hemsk de senaste dagarna, så vi får se. Och förresten, informationen från Lernia, som anordnar kursen jag ska börja på måndag, har fortfarande inte kommit.

Jag vet inte ens var jag ska, eller när. Knappt varför. Arbetsförmedlingen vet inte heller, trots att de har anvisat mig att gå kursen. Det blir också en överraskning… Med tanke på att programresor ska beställas, och stället ska anpassas för mig, lär de ju inte hinna i tid. Kommer inte informationen i dag, kan de knappast räkna med att resebeställningen hinner bli klar till på måndag. Anpassningen lär ju inte heller bli färdig, men jag ska åtminstone få möta de som sköter det i morgon bitti. Nåja, det är faktiskt inte mitt problem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/overraskningar/

2 kommentarer

    • Jilina.seoktober 4, 2012 kl. 15:53
    • Svara

    Lät gott med grytan.
    Men så jobbigt att inte veta nåt ang kursen :(. Jag skulle må så dåligt av att inte fått veta i tid att jag inte ens skulle komma iväg, men det är ju jag det 🙂 Jag behöver framförhållning minst 2-3 dagar. Hoppas att det löser sig o att du får informationen.

    1. Ja, jag har mått skit över det också, men mer att jag tvingas när jag inte klarar att vara där (eftersom det inte är anpassat). Nu orkar jag knappt bry mig längre, det är upp till dem att fixa resten. Ringde nyss, de visste knappt. Jävla skit. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.