Problem och utgång

Vilken dag det var i går då! Åkte till skolan och väntade i tre timmar medan alla andra gjorde sina uppgifter, och ältade alla sina jävla problem på klassrådet. Jag sa ifrån några gånger, och i övrigt satt jag ägnade mig åt annat. Lyckades skälla ut någon som var ansvarig för kaffebryggningen över att det aldrig fanns något kaffe, och var riktig sur. Pratade med läraren om mina hjälpmedel, för jag kunde inte fylla i några jävla övningshäften. Det gjorde för ont. Hon kunde inte säga så mycket, men skulle ringa min arbetsförmedlare.

Gick ut och käkade och drack öl med några i klassen efteråt. De har en riktigt bra grillbuffé på en restaurang i gallerian, så vi gick dit. Tryckte i mig ofantliga mängder revbensspjäll, och hade kul med några av lärarna och ett par elever. Det finns några riktiga guldkorn där, och det har ingenting att göra med folks förmåga att lära sig saker.

Eftersom jag inte hade något inbokat så hängde vi med dem vidare efteråt. Hamnade efter några öl och vinglas på Casino Cosmopol, där jag faktiskt aldrig varit förut. Säkert helt fantastiskt om man gillar att spela, men för mig var det ganska tråkigt. Halvsunkig jazz i baren, fula väggmålningar, och turister överallt. Det fanns liksom ingenstans där vi andra kunde hänga och snacka, så jag drog ganska tidigt. Hem, halvlullig, ont, trött, slut i huvudet efter all idioti i skolan. Zzz.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/problem-och-utgang/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.