Rekord i mat

Uff, min mage! Vi åt smörgåsbord på Ulriksdals Wärdshus, och jag kan meddela att det var oerhört länge sedan jag åt så mycket! Älskaren R sa att han aldrig sett mig äta så mycket, och det kan nog stämma. Magen var ju uppvärmd efter en ordentlig töjning i går på krogen, och knappt någon frukost i dag.

Åt en potatis, som var lika stor som en körsbärstomat ungefär, och i övrigt stoppade jag bara i mig saker som var goda och som jag inte äter till vardags. Ägnade mig åt massor med varmrökt lax, någon sorts skagenröra, skinkor, salami, ostar, och så till efterrätt exotisk frukt och chokladmousse. Det blev nog fem vändor för att hämta mat, imponerande va?

Kan ju i alla fall meddela att det inte blir någon middag här hemma. Knappt någon frukost i morgon heller. Kom hem för ett par timmar sedan, och har inte gjort några stordåd sedan dess. Lite städning bör vi ägna oss åt, men jag vet inte… Matkoma….

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/rekord-i-mat/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.