Repetition

I fredags i skolan repeterade vi det vi gjorde på torsdagen. Det var något av det dummaste jag har varit med om, vi var fortfarande i introduktionen, vi blev tillsagda att memorera en grej, och ändå ägnade vi en timme åt att repetera det som tog en timme att gå igenom första dagen. Öhh, okej. Sen fick vi en uppgift, som visserligen krävde lite pusslande och tankeverksamhet, men som inte var ett dugg svår. De flesta satt som frågetecken.

Missförstå mig inte, jag menar inget illa om någon eller något, men det passar verkligen inte mig. Det är inte nytt för mig, och jag kommer bra överens med siffror. Som tur var sa läraren vid slutet av dagen att vi skulle maila honom om det går för långsamt, eller för fort. Det har jag självklart gjort också. Trots att jag berättade hur det ligger till på intervjun, verkar det som om att det inte har nått fram till läraren. Konstigt, kan tyckas.

Hoppas bara att bordet, datorn och alla grejerna kommer snart. Det är inte kul att sitta och plågas, och försöka göra uppgifterna i antecknings-appen i telefonen. Och det är inte kul att vänta på att andra ska förstå, men har jag något annat att underhålla mig med under tiden kanske det blir lättare att fördriva tiden. Kan ju alltid blogga (det mesta jag har skrivit den senaste veckan är gjort på skoltid) eller surfa lite…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/repetition/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.