Rosa bandet 2012 – insamling!

Oktober är här, och som vanligt startar Cancerfonden sin insamling till Rosa bandet, och pengarna går till att finansiera forskning, sprida kunskap och driva opinion. Bara genom att jag har skrivit det här inlägget så skänker företaget https://www.provabingo.se 1000 kronor till insamlingen, och det är inte allt de gör.

Alla ni som läser här och som har en blogg kan vara med i insamlingen utan att det kostar er något! Bara genom att skriva ett inlägg och länka till insamlingen så har ni skänkt 50 kronor. Ni behöver alltså inte betala en krona, och kan skriva om precis vad ni vill, så länge länken finns med. Sprid sen gärna det här vidare, så att fler bloggare kan vara med och stödja Rosa Bandet och Cancerfonden, utan kostnad. Insamlingen pågår hela oktober.

Var med, ta chansen att göra en god gärning som kan rädda liv, det tar bara ett par minuter och är helt gratis för er. Om du vill vara med i den här insamlingen kan du göra på två sätt efter du har skrivit inlägget. Antingen skriver du en kommentar till det här inlägget i min blogg med en länk till ditt inlägg, så att företaget vet hur mycket de ska skänka. Alternativt kan du själv gå in på bingosidan och registrera blogginlägget där. Och om du sprider det här vidare till dina vänner, skriv att de måste lämna en kommentar i mitt inlägg eller på https://www.provabingo.se för att det ska räknas.

Alltså: Har du en blogg och vill bidra med 50 kronor till Rosa Bandet och cancerforskningen, så glöm inte att länka till https://www.provabingo.se, eftersom det är företaget som skänker pengarna. Skriv kommentaren här: https://argaklara.com/2012/10/rosa-bandet-2012/. Det går även att komma till det här inlägget genom att klicka på det rosa bandet i menyn till höger. Var gärna med, det är så enkelt att göra skillnad. Tack på förhand.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/rosa-bandet-2012/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Bloggbesökareoktober 4, 2012 kl. 09:04
  • Svara

  Såklart! Här är inlägget!
  https://bloggbesokare.wordpress.com/2012/10/03/rosa-bandet/

  1. Tack!

  • Lena Thelanderoktober 20, 2012 kl. 14:50
  • Svara

  Självklar och här är mitt inlägg½! https://thelanderlena.wordpress.com/2012/10/20/rosa-bandet/

  1. Toppen! Tack! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.