Shopping och minuspoäng

Här är sakerna som följde med mig hem. En helt underbar palett med skuggor från L’oreal (med instruktion på baksidan för de som behöver, som visar hur man gör sotade ögon). Den mörka har nästan inget glitter i sig, vilket är bra. Bara lite, lite. Har en väldigt bra mörkbrun skugga redan, eller hade kanske jag ska säga. Katten satt på bänken i badrummet när matte sminkade sig, och petade ner den på golvet. Den blev något… Pulvriserad. Men nu har jag fyra andra nyanser av brunt!

Ögonskuggepalett från L'oreal i fyra nyanser av brunt

Sen blev det en enkel t-shirt med tryck. Tro det eller ej, men jag har knappt några sådana som duger att visa mig ute i. Och den var helt klart värd sin femtiolapp. Fem par strumpor, tre par trosor och två par strumpbyxor är inget spännande att se – allt i svart såklart. Förbrukningsvaror, liksom.

T-shirt med tryck, Rock & Peace

Var inne på Apoteket också, och av någon jävla anledning sålde de inte linsbehållare separat. Jävligt dumt att behöva köpa en flaska linsvätska för att få en behållare. Har en nyöppnad hemma, så det gjorde jag självklart inte. Inte fasen fick jag någon behållare när jag köpte den heller, fast det var samma Apotek. Minuspoäng till Hjärtat. Snart blir det film – jag kom över några biljetter!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/shopping-och-minuspoang/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanoktober 7, 2012 kl. 14:16
  • Svara

  Vad är det för behållare du är ute efter – en för linser alltså? Jag har säkert några kvar om du vill ha. Kör ju med endagslinser, så jag kastar ett par varje dag.

  Jävligt avis på strumporna… 🙁

  1. Ja, en sån där vanlig med två fack. Köpte en för TJUGO spänn! 🙁

  • Tatianaoktober 8, 2012 kl. 07:38
  • Svara

  Jag är skitdålig på att sota ögonen , så jag måste genast köpa en sådan skugga.
  Lycka till idag.
  Kram

  1. Tack! Fanns i flera färger (min är brun, 03), och var riktigt, riktigt bra för 139 spänn! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.