Skryt och tråk

I går i skolan ägnade vi åt oss lite skriftliga uppgifter, och jag fick göra lite i förväg. Tur var det, för jag var färdig efter tio minuter – och då hade jag tagit paus för att vila handen. Resten av tiden satt jag och klurade på framtida uppgifter. Det gick alldeles utmärkt, även utan lärobok eller information.

Det är enkelt om man kan tänka, och jag satt ändå och skrev annat och surfade. Sista halvannan timme gick vi igenom allt, och vet ni vad? Jag hade visst alla rätt. Jag tänker minsann skryta så mycket jag vill.

I dag ska vi gå igenom det jag gjorde i dag, så jag vet inte alls hur jag ska roa mig. Har inget som helst läromaterial att läsa eller glo på, så jag kan liksom inte göra så mycket mer än vänta. En del frågor som kommer upp i klassen är så sjukt irrelevanta, att jag undrar hur läraren orkar vara så trevlig jämt. Imponerande, och tur att jag inte blev lärare.

Hur som helst, förmiddagen ska ägnas åt tråkigheter som att tvätta och betala räkningar. Och äta lunch, jag är dålig på det. Som tur är har jag alltid en banan med mig, så jag klarar mig när jag blir hungrig framåt tretiden. Dessutom håller jag sendraget i schack, och jag märker verkligen skillnaden när jag inte har ätit någon banan på en vecka eller två! Nä, tråkig dag blir det. Ska försöka hålla ut.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/skryt-och-trak/

2 kommentarer

    • Tofflanoktober 18, 2012 kl. 08:51
    • Svara

    Fy fan, jag lider med dig! Så där hade jag det mesta tiden under grundskolan (ja, nu skryter jag också).

    Kram och kraft!

    1. Ja, det känns verkligen som om man är barn igen! Nä, fy fan, hoppas jag slipper det här.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.