Smörgåsbord snart!

Åh, vilken dag vi hade i går! Helt fantastiskt, men det får ni läsa lite mer ingående om senare. Måste ju berätta vad jag ska göra i dag också! Det blir nämligen smörgåsbord i dag, på Ulriksdals Wärdshus (varför inte värdshus?!). Mina föräldrar tar med mig och älskaren R, samt syrran och hennes dotter till en ätfest av rang. Tur att vi övade ordentligt på att äta i går (fyrarätters!), för det har blivit lite skralt med ätandet under veckan.

Jag vet inte riktigt varför vi ska göra det, förresten. Äta där, alltså. Det är dyrt, ingen fyller år, och vi har inget att fira – vad jag vet i alla fall. Kanske bara för att gå ut och göra något. Oavsett vilket så är det bara att tacka och ta emot, för det ska bli trevligt! Först måste jag ta en lång varm dusch, kanske en Resorb (ja, vi drack drinkar i går), och försöka sammanfatta gårdagen i ett annat inlägg.

Så här såg det förresten ut på stället där vi käkade middagen i går, det var himla mysigt. Mycket tyg, allt i rött, speglar i taket och dämpad belysning. Jag ser ut som en kulturtant som ska prata om tunglästa böcker. Kanske inte helt optimalt i det där ljuset… Jag gillade ändå inredningen, det var helt i min stil!

Arga Klara på Brasserie Le Rouge


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/smorgasbord-snart/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Ha ha ha, kulturtant… Du sa det – och ser ut att va det! 😈

    1. Jag vet, haha!

  2. Lövely med Ulriksdal .Där har jag jobbat för måånga år sedan 🙂
    Kram

    1. Det var grymt! Jag behövde inte äta på ett dygn efteråt. :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: