Ställa om klockan

En timmes extra sömn i natt kunde inte ha varit mer välbehövligt! Nästan alla mina klockor ställer om sig automatiskt, så jag behöver inte bry mig särskilt mycket om att jag ska glömma. Inte för att jag har något särskilt att passa, så det spelar ingen som helst roll i dag. Jag skulle faktiskt ställa om mitt armbandsur, men det visade sig att det redan gick rätt. Antar att det var ett bra tag sedan jag använde det… Känns lite onödigt eftersom den inte är så snygg att den räknas som en accessoar, och jag ändå har klocka i telefonen. Och på datorn. Eller vart jag än är.

Klocka som visar på sju. Ställa om klockan.

När jag har jobbat på helger när klockor ska ställas om, har det alltid varit någon av mina kollegor som glömt ställa om sig, och uteblivit. Det har slutat med att man får jobba som ett djur, för att folk inte har koll. Inte okej när det händer varenda jävla år. Man ställer om klockorna två gånger om året, men en del lär sig aldrig ändå.

Jobbar man helger på hösten och våren så är det bara en tidsfråga (höhö) innan det är dags, så varför inte ta lite ansvar och kolla upp det? Självklart kan alla glömma, det kan hända vem som helst, beroende på omständigheterna. Men det är skillnad på att glömma och att inte ha koll, och det senare gillar jag inte. Du har väl ställt om klockan?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/stalla-om-klockan/

2 kommentarer

    • Tofflanoktober 28, 2012 kl. 16:14
    • Svara

    Jorå, faktiskt en sak jag inte glömde… 😳

    1. Bra! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.