Svårt att lära

Att en del människor har svårt att lära sig saker är inget konstigt. Det är därför det finns pedagogik och lärare. Men det här är konstigt, dumt och förbannat roligt. Bilden är från någon Google app, syrran skickade den till mig. All deras trovärdighet rasar till botten vad gäller att lära ut språk, eller hur?

Google apps har lite svårt med språket. Roliga bilder. Svårt att lära.

English vocabulary – Make learnig fun

Learnig? Vad fasen? Dessutom är den där sjöjungfrun, eller vad det nu är, ful som fasen. Och trots att den här appen som ska lära ut engelska, inte ens kan stava till att det är just kunskap i språk den förmedlar, så har den 86271 användare. Vilka är alla de? Menyn som ska få folk att lära sig stava är ju felstavad! Jag får väl helt enkelt utgå ifrån att de 86271 användarna helt enkelt verkligen, verkligen behövde en kurs. Det är svårt att lära.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/svart-att-lara/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Hahahaha, sannolikheten att alla användarna är ordblinda är förmodligen oerhört liten! 😀

    1. Ja, de flesta ser det nog inte ens! 😀

  2. Ha ha ha, så otroligt dumt! 😆 Nästan värt en sån där brun hög med ögon på, eller hur?! 😉

    1. Minst en!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.