Träning och event

Skulle som sagt var gå och träna med min lärare (den förra alltså, för vi fick en ny i dag) efter skolan i dag, men han var sjuk så det blir en annan gång. Med lite tur kommer jag och älskaren R iväg i kväll ändå, men det är inte alls säkert. De håller på med någon certifiering på jobbet, så i går var han borta mellan halvsju och tio. Från morgon till kväll, alltså. Vi får se när/om han kommer hem, och om han orkar. Skulle verkligen behöva röra på fläsket.

Gris, fläsk

I morgon slipper jag inte skolan heller. Jag är så jäkla sur och frustrerad angående det där, så det spar jag tills i morgon bitti. I morgon kväll händer det lite roligt i alla fall! Jag ska träffa den fagra Fru Hatt och dra iväg på ett event. Det är MGroup PR & Event som arrangerar, och Feminint.se som firar 1-årsjubileum. Lite bubbel, lite mingel, kanske lite shopping och en hel massa underkläder – helt i min smak med andra ord. Är väldigt glad över inbjudan, och glad att jag får ta Fru Hatt med mig. Precis vad man behöver en trist onsdagskväll!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/traning-och-event/

2 kommentarer

  1. Jag är så glad över att ha en vän som du ! Lika intresserad av flärd som jag .Och divine så klart 🙂

    1. Tack detsamma! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.