Tre år

På lördag firar jag och älskaren R jubileum. Nu igen! Tyckte inte alls att det känns som det var länge sedan jag skrev om det sist. Hur som helst, vi har hängt ihop i tre år. Tre år! Förra året firade vi genom att gå och kika på Nick Brandts utställning på Fotografiska, ta en drink i baren på Gondolen, och sedan promenerade vi genom stan och hånglade utanför låsaffären.

Hänglås

Vilken jävla låsaffär? Jo, den på Götgatan, ner mot Skanstull, där vi stod när det så magiskt sa klick. Eller nåt. Vad töntigt det låter, så var det inte alls! Bara bildspråket i det, lås och kärlek, får mig att vilja kräkas lite. Hur som helst, låsaffären har flyttat på sig, förmodligen bara runt hörnet ner på tvärgatan, men vi får väl utgå ifrån platsen. Fast det där skyltfönstret är ett av de sämst skyltade jag någonsin har sett, så vi får väl gå förbi och skratta lite i alla fall.

Vi har inte så mycket planerat. Ska svänga förbi So Stockholm på dagen och kika på ett event, och R har självklart lovat att följa med. Eller som han säger:

Jag offrar mig för min kvinna och lider i tysthet.

Ja, ja, stackars lilla offer. Jag sa att han inte måste följa med, och att det inte gör ett dugg om han inte vill, så han får skylla sig själv. Sen kan jag tänka mig att det blir middag någonstans, och någon drink på ett fancy ställe. Vi får se vad kroppen orkar också, men lördag tillhör bara mig och R.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/tre-ar/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaschoktober 10, 2012 kl. 10:03
  • Svara

  Det brukar säga klick i lås. Ni var på rätt ställe då för tre år sedan. Min älskare H och jag stötte ihop i en korsning. Morsning korsning.

  1. Tydligen var det så! Hahaha, en korsning, vad lustigt! 😀

  • Christinaoktober 10, 2012 kl. 12:55
  • Svara

  Barnens pappa och jag klickade över disken på disken i disken!
  (Vi jobbade alltså båda två på en restaurang i Stor Staden.)

  1. Haha, så gulligt! 😀

  • Tofflanoktober 10, 2012 kl. 19:34
  • Svara

  GRATTIS i förskott till er båda! Gör nåt najs nu! Vi har fyraårig förlovning om mindre än en månad. Vad ska vi då hitta på, tro..?

  Kramar, inte bara till dig utan till R också – eftersom han uppenbarligen läser din blogg!.. 😛

  1. Tack! Ja, ibland händer det… 😀 Ska ha en supernajs dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.