Underliga sökord på sistone

Dags att köra en liten sammanställning över sökord och fraser folk skriver i sökmotorer, och på så sätt hittar till min blogg. En del saker är väldigt självklara, som olika ryggproblem. Konstigt nog är (förutomArga Klara”) spindlar det allra vanligaste av alla sökord för att komma hit, närmare bestämt svenska spindlar. Men de vanliga orden är inte särskilt intressanta. Här kommer några… Minst sagt underliga och roliga, som är från de senaste 30 dagarna. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om den första…

  • Djuret sa sexa med mej (djur kan inte prata)
  • Min katt dreglar (min också)
  • Kasta cigarett från balkong (varför då?)
  • Mitt guldhalsband gick av går det laga (jag vet inte, men jag hoppas det)
  • Ful fisk (fiskar är sällan särskilt gulliga, hoppas det inte är mig du menar)
  • Hur psykar man (det talar jag inte om)
  • Skitstora bröst (har inga)
  • Ett glas vin efter fettsugning (är det inte dumt att fylla på med onödiga kalorier igen?)
  • Kan en tjock passa i kort hår (självklart!)

Har mig veterligen inte skrivit så mycket om något av det här, och den första frasen är både asrolig och potentiellt riktigt äcklig. Listan goes on i evighet och roar mig ofta, eftersom det ibland kommer hit flera hundra varje dag bara genom sökmotorer. Fortsätt sök, people!

Förstoringsglas. Konstiga sökord.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/underliga-sokord-pa-sistone/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.