Vänlig jätte och vaniljbulle

I dag åkte jag med en gigant till taxichaufför, han var minst två meter lång och hälften så bred. Men snäll. En sak som aldrig har slagit fel de här dagarna jag har åkt till skolan, är att huvudvärken har smugit sig på så fort jag är framme. I dag kom den tidigare, eftersom den vänlige giganten hade en nyöppnad Wunderbaum i bilen. Vanilj, tror jag att det var, det stank. Kände mig som en vaniljbulle efteråt.

Muffins med vanilj och blåbär

Och apropå bulle, vi var och tränade i går kväll. Det blev rygg och axlar. Man vet att man har tagit i, när man knappt får upp armarna för att tvätta håret i duschen efteråt! I dag känns det helt okej, förutom den vanliga smärtan i ryggen. Armarna och händerna varierar mycket och ofta, en dagen är det höger, och andra vänster. Ibland sitter det värsta i armbågen, ibland i fingrarna eller handlederna. Omväxling förnöjer, eller hur det nu var

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/vanlig-jatte-och-vaniljbulle/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.