Väntan och möte

I dag började vi med lite repetition av förra veckan (…), och några skriftliga frågor vi skulle svara på. Som ett läxförhör, liksom. Fyllde i mitt på fem minuter, sedan väntade jag i en kvart på resten av gruppen. Satt och skrev lite, och lekte med photoshop-appen. Vad gör man inte för att fördriva tiden… Sedan skulle vi ändå gå igenom alla svar gemensamt, så jag förstod inte poängen. Jag ogillar att vänta.

Jag hade ett möte med läraren efteråt, eftersom jag hade mailat honom om studietakten. Jag var den enda som hade gjort det, vilket kanske säger en del om takten vi läser i… Han sa i alla fall att det här absolut inte var rätt kurs för mig, och han höll med mig om att jag antingen borde starta eget (vilket man inte får i min sits), eller läsa något på högskola. Men med mina smärtproblem måste jag fokusera på att hitta något jag kan jobba med hemifrån.

Arbeta hemifrån på en laptop

Han föreslog att jag skulle köra de följande 8 veckorna hemifrån, med uppgifter via mail. De ansvariga måste godkänna det, men han trodde inte att det var något problem. Hoppas inte. Jag skulle få så sjukt mycket mer gjort, och slippa så mycket problem! Jag får hålla ut den här veckan också, sen kanske jag slipper åka varje dag. Mitt bord och alla andra hjälpmedel har jag ändå inte hört något mer om.

Efter den perioden måste jag vara på plats lite mer, när vi börjar jobba i Visma, men tills dess borde väl grejerna ha kommit, kan man tycka. Och så är det hela praktikgrejen, som jag antagligen måste komma in någon dag i veckan för också. Men det är ju helt okej. Det lönar sig att säga vad man tycker ibland, tänk om fler gjorde det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/vantan-och-mote/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.