Vecka 2

  • Tid i skolan totalt: 15 timmar
  • Varav väntetid*: 1 timme och 50 minuter
  • Tidsåtgång för att lära mig eller göra saker: 1 timme och 30 minuter
  • Tidsåtgång för resor: 4 timmar och 5 minuter
  • Summa bortslösad tid: 18 timmar och 35 minuter

*På grund av att vi slutat tidigare än utannonserat, eller eventuella förseningar.

Kommentar: Har lärt mig lite lagar och regler kring bokföring. Det hade jag kunnat läsa mig till på en bråkdel av tiden det tog att gå igenom i skolan, så den där timmen och 30 minuterna hade kunnat vara 10 minuter. Folk pratar hela tiden i munnen på varandra, ingen kan hålla tyst och lyssna, och tar upp helt irrelevanta saker. Hade första klassrådet, det var det värsta mötet med vuxna människor jag har varit på i hela mitt liv.

Länk till vecka 1


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/vecka-2/

2 kommentarer

  1. Det låter verkligen förfärligt!!! 🙁

    1. Jag ville nästan gråta av frustration!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.