Vecka 3

 • Tid i skolan totalt: 15 timmar
 • Varav väntetid*: 4 timme och 30 minuter
 • Tidsåtgång för att lära mig saker: 0 minuter
 • Tidsåtgång för resor: 3 timmar och 5 minuter
 • Summa bortslösad tid: 18 timmar och 5 minuter

*På grund av att vi slutat tidigare än utannonserat, eller eventuella förseningar.

Kommentar: Ny lärare på tisdagen, så vi började med att repetera, såklart. Och samma frågor kom upp igen. På onsdagen gick jag ut, när någon frågade hur ekonomiassistenter jobbar om det blir strömavbrott – och dessutom trodde att det var en fråga som var relevant för kursen. Jag var så jävla arg. Två möten för att reda upp den riktigt dåliga stämningen i klassen, och de fattar ändå inte, och vi har en lärare som inte lyssnar. Bara pratar, också om irrelevanta saker. Att tvingas vara där gör ont i varenda cell i min kropp. Märk väl: Det här har ingenting med personerna i sig att göra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/vecka-3/

2 kommentarer

  • Tofflanoktober 27, 2012 kl. 10:29
  • Svara

  Konstigt… Ingen kommentar från nån på Arbetsförmedlingen till ditt blogginlägg. Jag fick två på ett inlägg jag skrev här om dan och jag har ändå jobb just nu – vilket den ena inte tycktes fatta.

  Fan vad jag tycker synd om dig som tvingas till sånt här SKIT!!!
  Kram!

  1. De verkar bara hitta dem som är taggade eller kategoriserade ”Arbetsförmedlingen”. Jag skriver ut det och skickar till chefen sen. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.