Vem håller i kursen?

Ugh, vill så gärna följa med och titta på Krav Magan någon gång (älskaren R tränar två gånger i veckan), men det funkar inte när jag måste iväg och lyssna på frågor i onödan tre timmar om dagen. De senaste gångerna har han inte hunnit dit, för det är något på G på jobbet som kräver 11-timmarsdagar av honom ganska ofta. Inte heller okej.

Jag undrar när jag ska slippa den här skiten. Gårdagen var verkligen fruktansvärd, min värsta mardröm ur utbildningssynpunkt. Först vänta i två timmar medan folk frågar (samma) saker som alla andra dagar, sedan diskutera i grupp hur våra CVn ser ut, och hur de ska förbättras. Mitt är bra, och självklart ändrar jag det beroende på vart jag söker jobb. Ändå tvingas jag sitta och påpeka för två människor som aldrig skrivit ett CV i hela sitt liv vad de kan förbättra.

Penna, skriva

Listan var… Lång. Väldigt lång, så jag gav lite kort, konstruktiv kritik innan jag ledsnade totalt och satte mig på min kant igen. Ingen hade ens någon åsikt om mitt CV, varför ska jag tvingas utbilda de andra deltagarna? Det är väl inte mitt jobb att lära dem skriva? Utbildaren hade synpunkter på mängden text i mitt, och att det var svårt att få en överblick – trots att jag jag redan innan förklarade att det är en total sammanfattning och självklart inget jag skulle skicka iväg som det var. Ugh igen. Behandla mig inte som en infantil.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/10/vem-haller-i-kursen/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Men vad fan 🙁

    1. Ja, vafan. Inte rätt plats för mig.

  2. Förnedrande… För du får väl inte lön..? Nä, tänkte väl inte det… 🙁

    1. Nä, precis. Jag var… skitarg.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.